HELP me! BF2 Game Doesnt Load ?

Topics only related to the game franchise Battle in this forum.

Moderator: l2es-Java

Post Reply
Laurenzio

HELP me! BF2 Game Doesnt Load ?

Post by Laurenzio » Tue Nov 01, 2005 2:15 pm

Hi guys,
II have a real problem!
Since today my game doesn't work it loads the dvd and then nothing happens!
Everything started with the message CD-Seriallnumber error!
That was the last time I entered the game.
the BF2.exe is running but i can't play. I have reinstalled the game but it doesn't work!
Help!! Thanks



R4V3N
Posts: 38
Joined: Sun Oct 16, 2005 1:00 am
Location: UK

Post by R4V3N » Tue Nov 01, 2005 5:08 pm

if i was you i would contact ea games and see if they could send you a new cd key. Be be honest i aint got a clue what the prob is my best guess is someone else is using your cd key

Spagboll
Posts: 1
Joined: Thu Oct 27, 2005 1:00 am
Contact:

Post by Spagboll » Tue Nov 01, 2005 6:02 pm

i had this problem...have you installed all of the patches?

Guest

Post by Guest » Wed Nov 02, 2005 6:07 am

dose any body ous find this funny

Laurenzio

Installed patches? Hacked?

Post by Laurenzio » Wed Nov 02, 2005 8:15 am

Yes I had installed all the patched the game worked, and then the next day suddenly I had the problem.
But I remember that the last evevning I was playing it, the Game minimized to times because the antivirus crashed down after the second time i gave it up to reractivte the antivirus becuse iit didn't work and continued playing... Is it possible that someone haccked my game?
When I restarted my Pc the antivirus worked...

|2es-Cyrus_The_Virus
Posts: 1607
Joined: Sat Jul 02, 2005 1:00 am

Post by |2es-Cyrus_The_Virus » Wed Nov 02, 2005 3:38 pm

Contact EA m8, sounds like u have an invalid CD key due to someone stealing it or might be due to punkbuster.
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest