Sites just had a huge upgrade things are a little messed

Forum used as a general chat area
Post Reply
l2es-mrix
Community Founder
Posts: 3648
Joined: Thu Jun 30, 2005 1:00 am
Contact:

Sites just had a huge upgrade things are a little messed

Post by l2es-mrix » Tue Oct 06, 2009 10:57 am

Hi all, the sites has had a huge file upgrade but unfortunately a few bit will take a while to get back to normal :( ie: the menu and some forum bits
Cheers
|2es-mrix



l2es-mrix
Community Founder
Posts: 3648
Joined: Thu Jun 30, 2005 1:00 am
Contact:

re:

Post by l2es-mrix » Tue Oct 06, 2009 1:23 pm

Right! I got the menu fixed!
The Forum Latest topics fixed so that appears about done :?:
If you can seen or are having issues since the upgrade please give me a yell!
Cheers all
|2es-mrix

User avatar
l2es-darfvader
Consoles Moderator
Posts: 899
Joined: Sun Nov 05, 2006 1:00 am

Post by l2es-darfvader » Tue Oct 06, 2009 3:38 pm

erm what has changed? :?

l2es-mrix
Community Founder
Posts: 3648
Joined: Thu Jun 30, 2005 1:00 am
Contact:

re:

Post by l2es-mrix » Tue Oct 06, 2009 4:50 pm

Mainly security issues and SEO and a few other fixes :D
Earlier the latest posts messed up and the menu didn't work.
There maybe a few more issues over the next few days we may noticed or maybe not.
Cheers

|2es-mrix

User avatar
l2es-chunkymr
Posts: 646
Joined: Sat Jun 24, 2006 1:00 am
Location: Holmfirth

Post by l2es-chunkymr » Mon Oct 12, 2009 2:12 pm

Just noticed that T/S on the main home page is coming up with error. It is not showing t/s.
Image

l2es-brune
Planetside 2 moderator
Posts: 2810
Joined: Sat Nov 17, 2007 1:00 am
Location: Shooting Butts Road, North Island, New Zealand

Post by l2es-brune » Mon Oct 12, 2009 3:53 pm

Latest posts still broken. You cannot access the posts using the links but have to look at them via the sub forum they are in.
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests